FORGOT YOUR DETAILS?

"Eendracht maakt kracht"

OVER Team WDA

SAMENWERKEN- EENDRACHT MAAKT KRACHT

Team WDA beschikt over de nodige vakmanschap, ervaring om kwaliteit aan u te leveren. Klanttevredenheid is voor ons een groot goed, daarom doen wij alleen zaken met gekwalificeerde partners en werken wij met de beste gereedschappen om tot een goed eindresultaat te komen. Bij grotere opdrachten zetten wij collega ZZP'ers in. Inmiddels hebben we een kwalitatief en vertrouwd netwerk van ZZP'ers opgebouwd. Dit scheelt in de prijs van het arbeidsloon en dus automatisch in de totaalprijs van de offerte. Daarnaast hanteren wij bij niet vaste prijs opdrachten, een helder-vooraf uurtarief.
Persoonlijke aandacht voor iedere klant is bij ons gebruikelijk, we zijn goed te bereiken en reageren als u ons nodig heeft. Dat houdt in dat alles in goed overleg gaat. Een ander voordeel is dat wij, in tegenstelling tot vele anderen, bij wijzigingen tijdens de opdracht duidelijk met de klant communiceren. Dit betekent voor u duidelijke kosten! Hierover wordt tijdens het bespreken van de opdracht afspraken gemaakt.

Garantie op de werkzaamheden: Goede nazorg vinden wij belangrijk, uw tevredenheid staat tenslotte bij ons voorop.

Maatwerk: Voordat wij een offerte maken komen wij vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. WDA voorziet u indien gewenst van passend advies of een oplossing. Elke offerte wordt door ons op maat gemaakt, iedere opdracht is tenslotte uniek. Alle specialisten onder een dak, EENDRACHT MAAKT KRACHT!

GESCHIEDENIS

Team Werk Design Architectuur

Vakwerk en specialisten onder 1- dak.

Dertig jaar geleden en heden

Werkzaam in diverse bouw projecten in Nederland en een aantal andere Europese landen. Het werk bestond uit het ontwerpen, begeleiden en toezicht houden op diverse projecten.

Team WDA heeft zijn krachten gebundeld door samen te gaan werken met ZZp' ers in de bouw en onderhoud, ieder in zijn eigen specialisme. Dit geeft veel flexibiliteit om zowel kleine als grotere projecten te kunnen uitvoeren.

Team WDA draagt 'Eendracht maakt Kracht'

 

TOP